Allt möjligt
Publicerat den

Hej!
Idag har jag kommit hem från en övernattning med klassen. Jag kom hem vid 9.00 och efteråt åt jag frukost, och gick å la mig. För att jag var jätte trött efter övernattningen. Vår klass gick å la sig vid 1-2.00 på natten. 

När jag var på övernattningen gjorde vi tipsrunda och åt hamburgare. Det var gott! Sedan gick vi till vår skolas plan där vi man kan spela olika sporter,och tävlade i "5-kamp". Först skulle vi "kasta" upp plast glas och sedan fånga glaset och hälla så snabbt som möjligt i en hink. Det var intressant!

Efter "5-kampen" gick vi in till vårt klass rum och kollade på film, det var en skräck film, men den var inte så bra. Och dessutom hade jag redan sett den. 

Åh, på ons ska vi ha prov i geografi. Då ska jag skriva om USA. Längtar inte till detta!

Ha det bäst, puss




Film :)
Publicerat den

Hej!

Jag såg nyss en film som hette "last night".
Jag tyckte den var bra, det var ganska mycket komedi och romantik i den filmen.
 Ni borde se den!


Vi fick klasslistorna förra veckan och idag var vi på den skolan som man skulle gå på i 7:an. Vi träffade våra nya klasskamrater och fick kr lite mer på skolan än där vi bara har spanskan.

Puss



http://gratisbio.se
Publicerat den

Hej, jag har hittat världens bästa hemsida där man sparar poäng och kan alltså få presentkort eller biobiljett :) Jag hoppas ni går in och checkar in hemsidan. http://gratisbio.se/?RecruiterID=459448
 
 
 
 



WOHOO♥
Publicerat den

Heeej :)) Idag mår jag mkt bättre och tänker gå till skolan imon :)) Ser att det börjar bli sommar.(intee, det åskade idag) Ni får också en fin bild på mig♥ Ni får gärna kommentera om vad jag ska göra för inlägg :) Ni får ha det bäst, puss ♥



Sjuuuuk :(
Publicerat den

Hej!
Som rubriken säger så är jag sjuk. Förresten, förlåt för dålig uppdatering! Kommer göra fler inlägg per dag.

Hoppas ni har det bäst
/Karolina



~vad jag tycker om REKLAM!
Publicerat den

Hoppas ni gillade videon!
Vet faktiskt inte varför jag gjorde denna videon men hade tråkigt.

Kontakt:
Blogg; www.kaarroollina.blogg.se
Kik; karolina.swag01